Hurom Slow Juicer

Hurom Slow Juicer 2018-01-19T07:33:20+00:00

De bedste saftpressere på markedet

En saftpresser er en af de bedste ting, man kan anskaffe sig til køkkenet, hvis man gerne vil begynde at leve sundt og have mere energi, få pænere hud og desuden udskyde aldringsprocessen. Men når man vælger en saftpresser, skal man gøre det omhyggeligt, da alle har forskellige behov og forventninger, når det gælder typen og kvaliteten af saft, saftpresseren kan producere.

Der er hovedsaligt to typer af saftpressere, man kan vælge imellem, centrifugale saftpressere og mastikerende saftpressere. Centrifugale saftpressere er meget lettere at gøre rene, de er billigere end mastikerende saftpressere (slow-presser) og er også nemmere at finde (de fås stort set i næsten enhver større forretning).
De laver som regel en tynd saft, der også indeholder meget lidt pulp. På den anden side tager det længere for mastikerende saftpressere at presse saften fra dine yndlingsfrugter og grøntsager, men det gode ved det er, at saften vil beholde sine næringsmæssige egenskaber, enzymer og mineraler, og den vil også have tykkere pulp. Resultatet er, at det vil smage bedre og være mere næringsrigt.

Tag også kvaliteten af selve maskinens konstruktion i betragtning og sørg for, at det er nemt at gøre saftpresseren ren efter brugen. Hvad hastighed angår, bør du, hvis du vil have en centrifugal saftpresser, vælge en, der kører med omkring 7000 omdrejninger eller mere i minuttet, men hvis du vælger en mastikerende saftpresser, skal du vælge en med 60 til 85 omdrejninger i minuttet.
Endelig skal du sørge for, at garantien dækker mindst et par år, siden du på denne måde får fred i sindet, vel vidende at du er dækket længere, og at du, hvis der opstår et problem med saftpresseren, sagtens kan få den repareret eller erstattet gratis.

Køb ny hurom slow juicer og koldpressere i Danmark

Hurom Slow Juicer HU-500
(KØB ONLINE)

Hurom hu500 juicemaskine hu 500

Hurom Slow Juicer HU-500, som også kaldes “The Entertainer”, er en af de seneste slow juicere fra Hurom. HU-500 Entertainer, som kom på markedet i 2013, leverer friskere og mere næringsrig saft end nogensinde før. Den leveres med den nyeste Ultem si, og motoren er dækket af Huroms 12 års fabriksgaranti.
Verdens første patent teknologi – LSTS (Low Speed Technology System)
Hurom juiceren benytter et kæmpe bor til grundigt at presse saften ud af frugter og grøntsager uden at den bliver beskadiget på grund af varme eller gnidningsmodstand. Resultatet er en saft af høj kvalitet, der har ingrediensernes naturlige smag, de oprindelige farver og flere vitaminer, mineraler og næringsstoffer.

Mindre pulp i saften

Hurom 500’s hovedgear sidder nu bag på tromlen i stedet for fortil (som med tidligere modeller). Ved at behandle pulpen bagerst i saftpresseren, minimerer Hurom 500 den pulp, der bliver presset ud gennem saftudløbet, hvilket resulterer i tyndere saft med mindre pulp.
Se forskellen i saften
Fordi Hurom juiceren bruger en trykmetode, bevares frugternes og grøntsagernes naturlige og næringsrige saft sammen med deres fantastiske smag og næringsstoffer.

Solid konstruktion

Hurom HU-500 er designet for krævende saftpresning. Den er bygget af kvalitetsmaterialer og er alletiders til at presse saft til hverdag. Desuden har den færre bevægelige dele, så den er nem at gøre rent og sætte sammen.
Praktisk og alsidig
Denne Hurom juicer er fantastisk til at presse store mængder saft, da den er meget let at gøre ren. Du kan bare hælde vand gennem saftpresseren, mens den kører, før du skifter til andre ingredienser.
Med Hurom 500’s hældetud kan du komme saften direkte i et glas uden noget svineri, mens saft tromlens målangivelser giver dig mulighed for at lave større og mere præcise portioner af saftopskrifter til alle familiens medlemmer!
Hurom juiceren er også mere end blot en saftpresser – du kan lave et stort udvalg af sunde safter, herunder saft af nødder, sojamælk og endda syltetøj og flødeis.

Enkelt og brugervenligt design

Denne Hurom juicer, som har et brugervenligt design og er let at bruge, har et dæksel til saftudløbet og ingen skarpe kanter, så den kan håndteres sikkert under rengøringen. Desuden er den stille i drift, hvilket gør den egnet til hjemmebrug, også hvis der er små børn til stede.

Holdbare næringsstoffer

Hurom juiceren koldpresser saften, hvilket sikrer bedst mulig bevaring af næringsstoffer og enzymer i saften. Hurom HU-500 hjælper dig med at producere saft i høj kvalitet, der vil forblive fyldt med næringsstoffer og enzymer i op til 48 timer i køleskabet.
Materialer uden Bisfenol A – Hurom HU-500 er fremstillet af materialer uden Bisfenol A og kan anvendes fuldstændig sikkert til fødevarer og er hygiejnisk i brug.

Læs mere og køb HUROM maskiner online her.

Hurom HU 702 Premium Slow Juicer
(KØB ONLINE)Hurom hu 702 boss juicepresser

Den bourgognerøde Hurom HU 702 Premium Slow Juicer, som også sælges under navnet HH-EBG06, er en af de bedst sælgende modeller i vertikale mastikerende saftpressere, vi nogensinde har haft på lager. Hurom er førende på markedet, når det gælder vertikale mastikerende saftpressere, og det var dem, der først opfandt teknologien tilbage i 2005. Den bedst sælgende vertikale saftpresser i verden, HU juiceren, er nu udkommet i sin sjette udgave med en lang række spændende nye funktioner. Disse omfatter en stor 500 ml skål med målstreger, som er nemme at henvise til, 2 ekstra kraftige saftsier lavet af GE-Ultem, ny facon og en drypfri saftventil. Disse ændringer betyder, at presning af både bløde og hårde frugter nu kan gøres med et tryk på en knap, og hvis du har brug for inspiration til at lave lækker saft, vil den medfølgende gratis opskriftsbog fra Hurom hjælpe dig med at få mest muligt ud af din saftpresser.

Vertikale mastikerende saftpressere er hurtigt steget i popularitet og er blevet de topsælgende mastikerende saftpressere på markedet. Hurom har mere end fire årtiers erfaring med at designe denne form for teknologi og betragtes i vide kredse som en førende ekspert inden for branchen. Dette skyldes i vid udstrækning det store arbejde, Hurom har lagt i forskning og udvikling, noget de fortsat gør, og deres fortsatte innovation inspirerer andre fabrikanter. Faktisk inspirerer det dem så meget, at andre vertikale mastikerende saftpressere blot er direkte kopier af den originale, solgt under et andet varemærke.

Vi elsker Huroms juicemaskiner

Vores team her elsker som sagt Hurom juicere og synes, at den seneste model, Hurom HU 702, ikke blot er et fantastisk godt køb til under 3500,-, den er også den bedste på markedet. Denne Hurom juicer ligger langt foran konkurrenterne, når man tager i betragtning, hvor meget saft den udtrækker, størrelsen på saftbeholderen, det ekstra tilbehør, der medfølger, og holdbarheden af de dele, der er fremstillet af GE-Ultem.
Forbedringer og videreudviklede funktioner

Hurom HU 702 har masser af forbedringer og videreudviklede funktioner set i forhold til deres forrige modeller.

Her er blot nogle få af dem:

 • Attraktivt moderne design
 • Rekonfigurerede silikoneblade der forhindrer pulpen i at blande sig med saften
 • Stor 500 ml beholder med let læselige målstreger for præcise mål
 • Drypfri ventil sviner ikke og hjælper med blandingsfunktionen og udmåling af portioner, såvel som gør rengøring lettere
 • Alle saftpresningsdele er nu fri for Bisfenol A
 • Nem samling af alle dele
 • Leveres med to sier, en grov og en fin, begge lavet af megastærkt GE Ultem
 • Nem rengøring med de to medfølgende børster
 • 5 års husholdningsgaranti på alle dele plus 10 års garanti på motoren

HUROM maskiner kan købes online her.

Hurom Chef GH/DT Horisontal Juicer
(KØB ONLINE)Køb Hurom DT Boss klassisk bord slowjuicer

Vi har brugt saftpressere siden 2005 og forstår, at det her måske lyder lidt ‘nørdet’ – men Hurom har endelig lanceret en horisontal saftpresser, og den er på niveau med udgivelsen af en ny episode af Star Wars. Det er stort, det er fantastisk, og det er noget, vi har set meget frem til. Se at få fingre i en af disse flotte, let anvendelige og effektive saftpressere fra et af verdens fineste mærker.

Det ser ud til, at Hurom Chef juiceren kan mere end blot koldpresse saft, den kan også kværne, ælte og lave pasta. Listen fortsætter med bl.a. babymad, suppe, dip, nøddesmør og mere. Det er virkelig spændende, at denne maskine endelig har set dagens lys. Efter min mening rangerer Hurom øverst på listen af fabrikanter. Denne juicer er stærk og robust, den er lavet i Sydkorea, og firmaet har årtiers erfaring bag sig.

Hurom Chef juiceren er helt stille og lavet med Bisfenol A-frie komponenter, blandt dem trykregulering med 5 trin og en tromle, der slås fra i én bevægelse, og den leveres med 10 års fabriksgaranti på motoren og 2 års garanti på delene over hele Australien.

Din 4-i-1 saftpresser, kværn, æltemaskine og pastamaskine

saftpresser: Slow Squeezing Technology sikrer den reneste saft uanset ingredienserne. Fra hvedegræs og grønkål til hårde grøntsager som gulerødder og rødbeder vil du blive forbløffet over resultaterne fra din Hurom Chef.

Kværn: lav babymad, fiskefrikadeller, melboller, tacos og naturlige saucer i din nye Hurom Chef.

Æltemaskine: egnet til at hjælpe med al bagning såvel som med hjemmelavet yoghurt, sorbet og flødeis.

Pasta: laver en række pastaer og nudler, herunder tykke, tynde og flade.

Læs mere om de bedste HUROM modeller her

Hurom H-AA juicepresser
(KØB DEN I DAG)Køb Hurom haa h26 slow juice presser

Hurom H-AA er en juicpresser lanceret i 2016 med den patenterede “Slow Squeeze Technology” og et stilfuldt, smart og moderne design med glatte kurver fortil, som langsomt bliver smallere bagtil. Dette er en langsom saftpresser, så den kører med en langsomme hastighed på blot 43 omdrejninger i minuttet, hvorved den bevarer alle de vigtige sunde næringsstoffer, så du kan lave og nyde lækre og næringsrige safter uden tilsætningsstoffer hjemme hos dig selv. Hurom har arbejdet på at fuldende saftpresning i over fire årtier – på at lave den lækreste og sundest mulige saft. Med den grove og den fine si og kontrolhåndtaget har du komplet kontrol over den mængde pulp, der kommer med i saften. Og den pulp, der kommer ud, er så tør som det er muligt med nogen saftpresser takket være det langsomme og meget effektive bor, så man får virkelig meget saft ud af det. Hurom H-AAjuicer i matsort ser ret flot ud, vejer 4,8 kg og måler ca. 18 x 22 x 40 cm – så den fylder ikke ret meget.

Den er stille i drift

Trods det lave lydniveau kan du presse mange forskellige frugter, grøntsager og bladgrøntsager til saft, samt sojabønner og nødder til mælk og tofu. Den kan også lave flødeis, hvis du kommer frosne ingredienser i. Den har den meget innovative teknologi, der kaldes Alfa for sit spritnye design, den mest effektive saftpresning med de bedste resultater, lettere rengøring med de to børster, der også følger med, og muligheden for at lave flødeis. Men det vil altid være lettere, hvis du skyller den af med varmt vand, lige efter du bliver færdig med saftpresningen og skiller den ad.

Juicepresser af høj kvalitet til hele fødevarer

Hurom H-AA juicemaskinen er en meget vellavet juicepresser af høj kvalitet til hele fødevarer, der kan presse mange forskellige ting og efterlade pulpen, og den virker ikke blot som citruspresser. Du vil kunne indtage grønsager, du ellers ikke kan lide at spise, såsom grønkål og spinat, da de vil smage fuldstændig anderledes, og det vil kun tage dig nogle få minutter at lave en lækker saft, så du kan drikke den, før du forlader huset. Det er ikke en billig saftpresser- den er lidt oppe i den dyre ende, men i betragtning af, hvad du får, er pengene godt givet ud, og du vil få fantastisk kundeservice.

HUROM HZ Slow Juicer
(KØB SLOW JUICER ONLINE)Køb den nye Hurom HZS 3. generation slowjuicer

HUROM HZ Slow Juicer er en af de fineste saftpressere på markedet. Du vil virkelig nyde at arbejde med den.

Den er meget velkonstrueret, og du vil være godt tilfreds, når du udtrækker din koldpressede saft. Den klarer jobbet hurtigt og nemt, og den gør det med stil.

Med dens flotte overflade af rustfrit stål og med dens moderne LED-indikatorer udmærker Hurom HZ modellen sig blandt alle andre saftpressere i Hurom serien.

Hvis du er interesseret i den absolutte kvalitet af de udtrukne safter, er der ingen bedre maskine at bruge end en langsom mastikerende saftpresser.

Hvad du også vil elske ved denne model er, at alle plastikdelene er fri for Bisfenol A. Derfor vil dine safter også være fri for de usunde bivirkninger af dette stof, der har vist sig at være hormonforstyrrende.

Hurom HZ Slow Juiceren er som en mastikerende saftpresser med vertikal opsætning meget let at bruge. Dette er i endnu højere grad tilfældet på grund af dens selvrensende egenskaber. Med selvrensende menes der, at du ikke behøver at skille saftpresseren ad og gøre de individuelle dele rene, hvis du bare vil skifte til en anden opskrift. Du kan bare hælde noget vand i og lade motoren køre lidt, så er du klar til den næste sunde saftpresser opskrift.

Her lidt af de vigtigste punkter:

Mastikerende teknologi

Dette er Huroms mest avancerede saftpresser, der bruger mastikerende teknologi. Lad os se, hvad det betyder: der er to hovedtyper af saftpressere, centrifugale og mastikerende.

De centrifugale saftpressere er billigere, og du kan købe en for så lidt som $40. Hvis du vil købe en dyr saftpresser, er du bedst tjent med at finde en mastikerende saftpresser. Disse saftpressere ligger i den dyre ende med priser vel over $200. De er bedre i den forstand, at de er meget bedre konstrueret, de giver mere saft, og de har flere funktioner.

Mastikerende saftpressere har som regel længere garantiperioder (typisk 10+ år), og de er generelt mere brugervenlige. Deres udtrækningsmetode er nok det, der gør dem til det bedste valg, hvis du vil have saft af god kvalitet. Denne model har 10 års garanti på motoren og 2 år på de andre dele.
Slow Squeezing Technology

Ca. 35 % mere saft

Huroms anden generation af saftpressere er udstyret med den såkaldte Slow Squeezing TechnologyTM (SST). SST betyder, at du kan få 35% mere saft, end hvis du brugte en centrifugal saftpresser med høj hastighed. Det betyder, at du står tilbage med pulp, der er meget mere tør, og med mindre pulp i det hele taget.

Denne teknologi er beregnet til at beskadige de ingredienser, du laver saft af, så lidt som muligt. I stedet for at rotere med rivende hastighed (centrifugale saftpressere), trykker Huroms juicer langsomt, grundigt og vedholdende ingredienserne. Derfor bevares den naturlige smag, og enzymer, vitaminer og andre næringsstoffer forbliver intakte. På den anden side ved man, at centrifugale saftpressere forårsager hurtigere iltning af næringsstofferne. Grunden er den høje omdrejningshastighed, der hæver temperaturen og fremmer iltningen, hvilket derefter ødelægger næringsstofferne.

HZ slow juiceren har en hastighed på blot 43 omdrejninger i minuttet. Du behøver blot at sammenligne dette tal med den gennemsnitlige omdrejningshastighed for en centrifugal saftpresser: mellem 3000 og 16000. Det er en enorm forskel! Den roterende børste kører endnu langsommere, den roterer 17 gange i minuttet.

Derfor gør denne teknologi det muligt at presse saft med en hastighed, der ligger meget tæt på den naturlige hastighed, folk bruger, når de presser saft ved håndkraft.

Bedre smag og pulp kontrol

Hurom teknologien er designet til at hjælpe dig med at udtrække saft med meget bedre smag. Pulpen bliver ekstremt tør, men det bedste ved det hele er, at du kan bruge håndtaget til at vælge, om og hvor meget pulp, du vil medtage i den pressede saft. Den kan være fri for pulp eller fyldt med pulp. Det sidste er alletiders for folk med forskellige sygdomstilstande, for eksempel for alle dem, der ønsker at forhindre en brat stigning af sukker i blodbanen. Pulp fremmer også fordøjelsen og har andre gunstige sundhedsvirkninger.
God for hårde og bløde frugter og grøntsager

Med Hurom HZ juiceren kan du sagtens presse både hårde og bløde grøntsager og frugter. Dette omfatter hvedegræs, mælkebøtteblade, grønkål, persille, spinat, bladkål og andre bladgrøntsager, nødder og andre frugter og grøntsager, der er vanskelige at presse til saft.

Det siger sig selv, at denne saftpresser kan presse citrusfrugter som appelsiner, mandariner, grapefrugt, limefrugter eller citroner.

Hvad angår hårde frugter og grøntsager, kan du komme hvidløg, gulerødder, rødbeder, asparges, fennikel, søde kartofler, græskar, blomkål og andre hårde grøntsager og frugter i den. Hvis du bruger den grove si, er det nemt at lave puré af bananer, avocado, mango, jordbær, tomater eller granatæbler.
Stille i drift

AC motoren er næsten helt stille og kører på blot 150 watts strøm. Dette er meget mindre end de centrifugale saftpressere, der pr. definition er udstyret med støjende kilowatt motorer. Du vil ikke blot nyde dine koldpressede safter, du vil også nyde at forberede dem uden den ledsagende støj, man ofte hører med traditionelle saftpressere og blendere.

Køb en HUROM og få den leveret i løbet af 1-2 dage)

Hurom Slow Juicer HU-500

Hurom hu500 juicemaskine hu 500

Hurom Slow Juicer HU-500, som også kaldes “The Entertainer”, er en af de seneste slow juicere fra Hurom. HU-500 Entertainer, som kom på markedet i 2013, leverer friskere og mere næringsrig saft end nogensinde før. Den leveres med den nyeste Ultem si, og motoren er dækket af Huroms 12 års fabriksgaranti.
Verdens første patent teknologi – LSTS (Low Speed Technology System)
Hurom juiceren benytter et kæmpe bor til grundigt at presse saften ud af frugter og grøntsager uden at den bliver beskadiget på grund af varme eller gnidningsmodstand. Resultatet er en saft af høj kvalitet, der har ingrediensernes naturlige smag, de oprindelige farver og flere vitaminer, mineraler og næringsstoffer.

Mindre pulp i saften

Hurom 500’s hovedgear sidder nu bag på tromlen i stedet for fortil (som med tidligere modeller). Ved at behandle pulpen bagerst i saftpresseren, minimerer Hurom 500 den pulp, der bliver presset ud gennem saftudløbet, hvilket resulterer i tyndere saft med mindre pulp.
Se forskellen i saften
Fordi Hurom juiceren bruger en trykmetode, bevares frugternes og grøntsagernes naturlige og næringsrige saft sammen med deres fantastiske smag og næringsstoffer.

Solid konstruktion

Hurom HU-500 er designet for krævende saftpresning. Den er bygget af kvalitetsmaterialer og er alletiders til at presse saft til hverdag. Desuden har den færre bevægelige dele, så den er nem at gøre rent og sætte sammen.
Praktisk og alsidig
Denne Hurom juicer er fantastisk til at presse store mængder saft, da den er meget let at gøre ren. Du kan bare hælde vand gennem saftpresseren, mens den kører, før du skifter til andre ingredienser.
Med Hurom 500’s hældetud kan du komme saften direkte i et glas uden noget svineri, mens saft tromlens målangivelser giver dig mulighed for at lave større og mere præcise portioner af saftopskrifter til alle familiens medlemmer!
Hurom juiceren er også mere end blot en saftpresser – du kan lave et stort udvalg af sunde safter, herunder saft af nødder, sojamælk og endda syltetøj og flødeis.

Enkelt og brugervenligt design

Denne Hurom juicer, som har et brugervenligt design og er let at bruge, har et dæksel til saftudløbet og ingen skarpe kanter, så den kan håndteres sikkert under rengøringen. Desuden er den stille i drift, hvilket gør den egnet til hjemmebrug, også hvis der er små børn til stede.

Holdbare næringsstoffer

Hurom juiceren koldpresser saften, hvilket sikrer bedst mulig bevaring af næringsstoffer og enzymer i saften. Hurom HU-500 hjælper dig med at producere saft i høj kvalitet, der vil forblive fyldt med næringsstoffer og enzymer i op til 48 timer i køleskabet.
Materialer uden Bisfenol A – Hurom HU-500 er fremstillet af materialer uden Bisfenol A og kan anvendes fuldstændig sikkert til fødevarer og er hygiejnisk i brug.

Hurom HU 702 Premium Slow Juicer (i bourgognerød)Hurom hu 702 boss juicepresser

Den bourgognerøde Hurom HU 702 Premium Slow Juicer, som også sælges under navnet HH-EBG06, er en af de bedst sælgende modeller i vertikale mastikerende saftpressere, vi nogensinde har haft på lager. Hurom er førende på markedet, når det gælder vertikale mastikerende saftpressere, og det var dem, der først opfandt teknologien tilbage i 2005. Den bedst sælgende vertikale saftpresser i verden, HU juiceren, er nu udkommet i sin sjette udgave med en lang række spændende nye funktioner. Disse omfatter en stor 500 ml skål med målstreger, som er nemme at henvise til, 2 ekstra kraftige saftsier lavet af GE-Ultem, ny facon og en drypfri saftventil. Disse ændringer betyder, at presning af både bløde og hårde frugter nu kan gøres med et tryk på en knap, og hvis du har brug for inspiration til at lave lækker saft, vil den medfølgende gratis opskriftsbog fra Hurom hjælpe dig med at få mest muligt ud af din saftpresser.

Vertikale mastikerende saftpressere er hurtigt steget i popularitet og er blevet de topsælgende mastikerende saftpressere på markedet. Hurom har mere end fire årtiers erfaring med at designe denne form for teknologi og betragtes i vide kredse som en førende ekspert inden for branchen. Dette skyldes i vid udstrækning det store arbejde, Hurom har lagt i forskning og udvikling, noget de fortsat gør, og deres fortsatte innovation inspirerer andre fabrikanter. Faktisk inspirerer det dem så meget, at andre vertikale mastikerende saftpressere blot er direkte kopier af den originale, solgt under et andet varemærke.

Vi elsker Huroms juicemaskiner

Vores team her elsker som sagt Hurom juicere og synes, at den seneste model, Hurom HU 702, ikke blot er et fantastisk godt køb til under 3500,-, den er også den bedste på markedet. Denne Hurom juicer ligger langt foran konkurrenterne, når man tager i betragtning, hvor meget saft den udtrækker, størrelsen på saftbeholderen, det ekstra tilbehør, der medfølger, og holdbarheden af de dele, der er fremstillet af GE-Ultem.
Forbedringer og videreudviklede funktioner

Hurom HU 702 har masser af forbedringer og videreudviklede funktioner set i forhold til deres forrige modeller.

Her er blot nogle få af dem:

 • Attraktivt moderne design
 • Rekonfigurerede silikoneblade der forhindrer pulpen i at blande sig med saften
 • Stor 500 ml beholder med let læselige målstreger for præcise mål
 • Drypfri ventil sviner ikke og hjælper med blandingsfunktionen og udmåling af portioner, såvel som gør rengøring lettere
 • Alle saftpresningsdele er nu fri for Bisfenol A
 • Nem samling af alle dele
 • Leveres med to sier, en grov og en fin, begge lavet af megastærkt GE Ultem
 • Nem rengøring med de to medfølgende børster
 • 5 års husholdningsgaranti på alle dele plus 10 års garanti på motoren

Hurom Chef GH/DT Horisontal JuicerKøb Hurom DT Boss klassisk bord slowjuicer

Vi har brugt saftpressere siden 2005 og forstår, at det her måske lyder lidt ‘nørdet’ – men Hurom har endelig lanceret en horisontal saftpresser, og den er på niveau med udgivelsen af en ny episode af Star Wars. Det er stort, det er fantastisk, og det er noget, vi har set meget frem til. Se at få fingre i en af disse flotte, let anvendelige og effektive saftpressere fra et af verdens fineste mærker.

Det ser ud til, at Hurom Chef juiceren kan mere end blot koldpresse saft, den kan også kværne, ælte og lave pasta. Listen fortsætter med bl.a. babymad, suppe, dip, nøddesmør og mere. Det er virkelig spændende, at denne maskine endelig har set dagens lys. Efter min mening rangerer Hurom øverst på listen af fabrikanter. Denne juicer er stærk og robust, den er lavet i Sydkorea, og firmaet har årtiers erfaring bag sig.

Hurom Chef juiceren er helt stille og lavet med Bisfenol A-frie komponenter, blandt dem trykregulering med 5 trin og en tromle, der slås fra i én bevægelse, og den leveres med 10 års fabriksgaranti på motoren og 2 års garanti på delene over hele Australien.

Din 4-i-1 saftpresser, kværn, æltemaskine og pastamaskine

saftpresser: Slow Squeezing Technology sikrer den reneste saft uanset ingredienserne. Fra hvedegræs og grønkål til hårde grøntsager som gulerødder og rødbeder vil du blive forbløffet over resultaterne fra din Hurom Chef.

Kværn: lav babymad, fiskefrikadeller, melboller, tacos og naturlige saucer i din nye Hurom Chef.

Æltemaskine: egnet til at hjælpe med al bagning såvel som med hjemmelavet yoghurt, sorbet og flødeis.

Pasta: laver en række pastaer og nudler, herunder tykke, tynde og flade.

Hurom H-AA juicepresserKøb Hurom haa h26 slow juice presser

Hurom H-AA er en juicpresser lanceret i 2016 med den patenterede “Slow Squeeze Technology” og et stilfuldt, smart og moderne design med glatte kurver fortil, som langsomt bliver smallere bagtil. Dette er en langsom saftpresser, så den kører med en langsomme hastighed på blot 43 omdrejninger i minuttet, hvorved den bevarer alle de vigtige sunde næringsstoffer, så du kan lave og nyde lækre og næringsrige safter uden tilsætningsstoffer hjemme hos dig selv. Hurom har arbejdet på at fuldende saftpresning i over fire årtier – på at lave den lækreste og sundest mulige saft. Med den grove og den fine si og kontrolhåndtaget har du komplet kontrol over den mængde pulp, der kommer med i saften. Og den pulp, der kommer ud, er så tør som det er muligt med nogen saftpresser takket være det langsomme og meget effektive bor, så man får virkelig meget saft ud af det. Hurom H-AAjuicer i matsort ser ret flot ud, vejer 4,8 kg og måler ca. 18 x 22 x 40 cm – så den fylder ikke ret meget.

Den er stille i drift

Trods det lave lydniveau kan du presse mange forskellige frugter, grøntsager og bladgrøntsager til saft, samt sojabønner og nødder til mælk og tofu. Den kan også lave flødeis, hvis du kommer frosne ingredienser i. Den har den meget innovative teknologi, der kaldes Alfa for sit spritnye design, den mest effektive saftpresning med de bedste resultater, lettere rengøring med de to børster, der også følger med, og muligheden for at lave flødeis. Men det vil altid være lettere, hvis du skyller den af med varmt vand, lige efter du bliver færdig med saftpresningen og skiller den ad.

Juicepresser af høj kvalitet til hele fødevarer

Hurom H-AA juicemaskinen er en meget vellavet juicepresser af høj kvalitet til hele fødevarer, der kan presse mange forskellige ting og efterlade pulpen, og den virker ikke blot som citruspresser. Du vil kunne indtage grønsager, du ellers ikke kan lide at spise, såsom grønkål og spinat, da de vil smage fuldstændig anderledes, og det vil kun tage dig nogle få minutter at lave en lækker saft, så du kan drikke den, før du forlader huset. Det er ikke en billig saftpresser- den er lidt oppe i den dyre ende, men i betragtning af, hvad du får, er pengene godt givet ud, og du vil få fantastisk kundeservice.

HUROM HZ Slow JuicerKøb den nye Hurom HZS 3. generation slowjuicer

HUROM HZ Slow Juicer er en af de fineste saftpressere på markedet. Du vil virkelig nyde at arbejde med den.

Den er meget velkonstrueret, og du vil være godt tilfreds, når du udtrækker din koldpressede saft. Den klarer jobbet hurtigt og nemt, og den gør det med stil.

Med dens flotte overflade af rustfrit stål og med dens moderne LED-indikatorer udmærker Hurom HZ modellen sig blandt alle andre saftpressere i Hurom serien.

Hvis du er interesseret i den absolutte kvalitet af de udtrukne safter, er der ingen bedre maskine at bruge end en langsom mastikerende saftpresser.

Hvad du også vil elske ved denne model er, at alle plastikdelene er fri for Bisfenol A. Derfor vil dine safter også være fri for de usunde bivirkninger af dette stof, der har vist sig at være hormonforstyrrende.

Hurom HZ Slow Juiceren er som en mastikerende saftpresser med vertikal opsætning meget let at bruge. Dette er i endnu højere grad tilfældet på grund af dens selvrensende egenskaber. Med selvrensende menes der, at du ikke behøver at skille saftpresseren ad og gøre de individuelle dele rene, hvis du bare vil skifte til en anden opskrift. Du kan bare hælde noget vand i og lade motoren køre lidt, så er du klar til den næste sunde saftpresser opskrift.

Her lidt af de vigtigste punkter:

Mastikerende teknologi

Dette er Huroms mest avancerede saftpresser, der bruger mastikerende teknologi. Lad os se, hvad det betyder: der er to hovedtyper af saftpressere, centrifugale og mastikerende.

De centrifugale saftpressere er billigere, og du kan købe en for så lidt som $40. Hvis du vil købe en dyr saftpresser, er du bedst tjent med at finde en mastikerende saftpresser. Disse saftpressere ligger i den dyre ende med priser vel over $200. De er bedre i den forstand, at de er meget bedre konstrueret, de giver mere saft, og de har flere funktioner.

Mastikerende saftpressere har som regel længere garantiperioder (typisk 10+ år), og de er generelt mere brugervenlige. Deres udtrækningsmetode er nok det, der gør dem til det bedste valg, hvis du vil have saft af god kvalitet. Denne model har 10 års garanti på motoren og 2 år på de andre dele.
Slow Squeezing Technology

Ca. 35 % mere saft

Huroms anden generation af saftpressere er udstyret med den såkaldte Slow Squeezing TechnologyTM (SST). SST betyder, at du kan få 35% mere saft, end hvis du brugte en centrifugal saftpresser med høj hastighed. Det betyder, at du står tilbage med pulp, der er meget mere tør, og med mindre pulp i det hele taget.

Denne teknologi er beregnet til at beskadige de ingredienser, du laver saft af, så lidt som muligt. I stedet for at rotere med rivende hastighed (centrifugale saftpressere), trykker Huroms juicer langsomt, grundigt og vedholdende ingredienserne. Derfor bevares den naturlige smag, og enzymer, vitaminer og andre næringsstoffer forbliver intakte. På den anden side ved man, at centrifugale saftpressere forårsager hurtigere iltning af næringsstofferne. Grunden er den høje omdrejningshastighed, der hæver temperaturen og fremmer iltningen, hvilket derefter ødelægger næringsstofferne.

HZ slow juiceren har en hastighed på blot 43 omdrejninger i minuttet. Du behøver blot at sammenligne dette tal med den gennemsnitlige omdrejningshastighed for en centrifugal saftpresser: mellem 3000 og 16000. Det er en enorm forskel! Den roterende børste kører endnu langsommere, den roterer 17 gange i minuttet.

Derfor gør denne teknologi det muligt at presse saft med en hastighed, der ligger meget tæt på den naturlige hastighed, folk bruger, når de presser saft ved håndkraft.

Bedre smag og pulp kontrol

Hurom teknologien er designet til at hjælpe dig med at udtrække saft med meget bedre smag. Pulpen bliver ekstremt tør, men det bedste ved det hele er, at du kan bruge håndtaget til at vælge, om og hvor meget pulp, du vil medtage i den pressede saft. Den kan være fri for pulp eller fyldt med pulp. Det sidste er alletiders for folk med forskellige sygdomstilstande, for eksempel for alle dem, der ønsker at forhindre en brat stigning af sukker i blodbanen. Pulp fremmer også fordøjelsen og har andre gunstige sundhedsvirkninger.
God for hårde og bløde frugter og grøntsager

Med Hurom HZ juiceren kan du sagtens presse både hårde og bløde grøntsager og frugter. Dette omfatter hvedegræs, mælkebøtteblade, grønkål, persille, spinat, bladkål og andre bladgrøntsager, nødder og andre frugter og grøntsager, der er vanskelige at presse til saft.

Det siger sig selv, at denne saftpresser kan presse citrusfrugter som appelsiner, mandariner, grapefrugt, limefrugter eller citroner.

Hvad angår hårde frugter og grøntsager, kan du komme hvidløg, gulerødder, rødbeder, asparges, fennikel, søde kartofler, græskar, blomkål og andre hårde grøntsager og frugter i den. Hvis du bruger den grove si, er det nemt at lave puré af bananer, avocado, mango, jordbær, tomater eller granatæbler.
Stille i drift

AC motoren er næsten helt stille og kører på blot 150 watts strøm. Dette er meget mindre end de centrifugale saftpressere, der pr. definition er udstyret med støjende kilowatt motorer. Du vil ikke blot nyde dine koldpressede safter, du vil også nyde at forberede dem uden den ledsagende støj, man ofte hører med traditionelle saftpressere og blendere.

Hurom juicepressere

Den nye generation af Slow juicere har fra start været kraftigt domineret af maskiner fra firmaet Hurom. Huroms juice maskiner danner derfor en form for referense til hvad der forventes af en juicemaskine af idag.

Du kan se en rigtig god demonstration af Huroms produkter i denne video. Videoen giver desuden også viden om de ernæringsmæssige fordele ved at “slow juice”.