Juicekure fra 1 til 30 dage

Juicekure fra 1 til 30 dage 2021-09-07T13:40:55+00:00

Bedste Danske Juicekure online

De bedste Juicekure

Her har du et bredt udvalg i Juicekure, specielt til dig der ønsker at din Juicekur skal være professionel i den ernæringsmæssige sammensætning og også gerne må smage godt.

Fordele ved en udrensningskur med koldpresset juice

Sund fordøjelse og afgiftning

Nogle af de vigtigste/største fordele, der vides at komme fra saftrensning, er direkte forbundet med leverafgiftning og fordøjelseshygiejne. Når du gennemfører en saftrensning, får fordøjelsessystemet lov til at hvile, da det ikke belastes med at fordøje tunge, faste fødevarer. Næringsstofferne fra saften absorberes også let af kroppen og leveres til blodbanen, da der ikke bruges fordøjelsesprocesser, der ofte kan bremse eller forhindre absorption. De vitaminer, mineraler og elektrolytter, man får gennem rensningen, understøtter også leverafgiftning og blodrensning, så kroppe kan ‘spise’ og repareres på celleniveau.

Fødevare følsomhed

En juicerensning kan være en god metode til at identificere eventuelle fødevarefølsomheder, du måske har og ikke kender til. Ved at nulstille systemet kan du opdage dem, hvis du genindfører madvarer langsomt og systematisk efter rensningen. Dette kan hjælpe dig med at planlægge en mere bæredygtig og langsigtet kost og tage dig af lidelser som irritabel tyktarm.

Vægtkontrol

Det er naturligt at se vægttab efter en juicefaste, men det sande mål er at tabe sig i et sundt tempo og vedligeholde tabet bagefter. Hvis du slanker dig med en juicefaste 3 af ugens dage og følger en sund, afbalanceret kostplan resten af tiden, er dette en bæredygtig og langsigtet måde at nå tilbage til din bedste vægt på. Hvis du gør, hvad du kan, for at fjerne forbehandlede fødevarer og følge en kostplan, hvor du spiser rent, skal du nok holde vægten nede på lang sigt.

Hjerte-kar sundhed

Da det er kroppens midtpunkt, leverer saften værdifulde næringsstoffer direkte til blodbanen (for eksempel de nitrater, der findes i rødbeder). Disse næringsstoffer, der har vist sig at være ekstremt værdifulde for dem med højt kolesterol, kan også mindske risikoen for aterosklerose & hjertesygdomme.

Forbedret hukommelse og kognitiv funktion

Gennemførelsen af en juicefaste er ikke blot en udvisning af ekstrem viljekraft, det er også et skridt mod en positiv ændring i livsstil. Det er sundt at droppe de gamle dårlige vaner og gennemføre nye, da det øger din indre selvtillid og kan afhjælpe angst og depression. Mange mennesker har også fordel af et knivskarpt mentalt fokus, hukommelse og bedre opmærksomhedsniveau under, og lige efter de bliver færdig med udrensningen.

At presse sin egen juice kan være ret omstændigt!

Du kan i dag med fordel købe friskpresset kvalitetsjuice online eller i juiceshops hvis du ikke har den fornødne tid til selv at presse, rengøre og indkøbe. Se mere her